Sensi therapie

Therapieën

Sensi therapie

Sensi therapie is er op gericht de mens in zijn totaliteit te behandelen. Het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Het omvat o.a. de volgende behandeltechnieken:

Vaak is dit een overbelasting van het immuunsysteem door verkeerde voeding/gifstoffen en onverwerkte emoties. Dit leidt tot vermoeidheid, stress en burn-out.

De burn-out behandeling haalt veel spanning weg uit het lichaam door diverse behandelwijzen. Je hoofd wordt rustig en je ervaart innerlijke rust.

De behandeling bestaat uit drukpunt massage, het hoofd leeg maken, evt. orthomoleculaire aanvullingen en-of een dieet.

Deze massagetechniek is een zachte diep helende vorm van pulseer. De essentie is de voortdurende ritmische beweging van het lichaam. Dit werkt helend en nodigt uit tot diepe ontspanning en loslaten. Bij deze massagetechniek wordt de kleding aangehouden.  

Deze techniek maakt gebruik van het door dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, verdriet, schuld, boosheid. Het is een kloptechniek op specifieke meridiaan punten die verbonden zijn met emoties, met de focus op de desbetreffende angst, verdriet, stress etc. te verminderen of weg te nemen.

Drukpuntmassage maakt gebruik van de meridianen die in ons lichaam lopen. Elk meridiaan punt is verbonden met een bepaalde emotie. Pijn op een lichaamspunt betekent ”emotionele pijn”.

Door op de pijnlijke punten te drukken en de daarbij behorende emotie te bespreken, kun je werken aan de bijbehorende thema`s en wordt de blokkade opgeheven. Hierdoor kan het lichaam helen.

Edelstenen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bekend. De therapeutische werking berust op energietrillingen van deze stenen. Ze werken diep door op onze diepere emotionele laag

Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan ondersteuning bieden bij  processen. Het wordt vaak als helend ervaren.

Ik kan ook uittesten of je een steen bij je moet dragen.

Er wordt getest of er een voedingsintolerantie of allergie is op bepaalde voedingsstoffen, zodat er niet nieuwe belastende stoffen in het lichaam komen.

Ook kunnen tekorten in vitamines en mineralen worden uitgemeten die nodig zijn voor herstel.

Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans en kan helpen met het herstel van uw gezondheid.

Soms kan het nodig zijn om tijdens of na de behandeling een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces of inzicht in het probleem. Of het ruimt gifstoffen op in het lichaam.

Reacties zijn gesloten.