Paulien

Praktijk-voor-Complementaire-therapie-en-Psychosociale-begeleiding-groesbeek9

Paulien

Vanuit mijn passie verdiep ik mij inmiddels 25 jaar in yoga, meditatie en complementaire therapieën.

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam als HBO-verpleegkundige in de GGZ, begonnen op het eiland Leros in Griekenland waar ik tijdelijk binnen een project voor de Europese Unie heb gewerkt. Hier kwam ik erachter dat ik de eigenheid van de mens naar boven wilde halen. In Nederland kan ik dat het beste doen in de ambulante psychiatrie waar ik alweer 12,5 jaar werk. Ik merk vaak dat alleen gesprekken niet voldoende zijn om te herstellen. Graag zou ik de reguliere gezondheidszorg willen combineren met complementaire/aanvullende therapie.

De afgelopen 20 jaar heb ik mijn ervaring en kennis vooral bij vrienden, familie en kinderen mogen toepassen en bij cliënten in de psychiatrie die er voor openstaan. De laatste jaren heb ik veel personen thuis op de behandeltafel gehad en waardoor ik geleidelijk aan een eigen praktijk ben gaan opbouwen.

Mijn praktijk

Binnen mijn praktijk verbind ik psychosociale therapie met lichaamsgerichte oefeningen (ademhaling, aarden, visualisaties/affirmaties, energetische bescherming). Daarvoor maak ik gebruik van complementaire therapieën: Kinesiologie, Energetische therapie (aura en chakra healing), Acupressuur, Innerlijk kind therapie (Roy Martina) en Sensi therapie, kinder-coaching, Magnetiseren en Voeding.

Op veel krachtplekken in de wereld ben ik geweest en heb ik mij mee verbonden. Waar het uiteindelijk om gaat, is je eigen krachtplek en lichtje te vinden in je eigen hart en je thuis te voelen op aarde en je eigen weg te vinden.

Graag help ik je een stukje op jouw weg.

“Your vision will become clear Only when you can look Into your heart.
Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.” Carl Jung

Praktijk-voor-Complementaire-therapie-en-Psychosociale-begeleiding-groesbeek paulien

De werkwijze in mijn praktijk

Complementaire therapieën

In mijn praktijk werk ik met verschillende complementaire therapieën die de onbalans herstelt, het zelfgenezend vermogen activeert en het bewustzijn stimuleert. Daarnaast kijk ik wat energetisch blokkeert. Ik voel en test met een bio-tensor uit wat er nodig is waardoor elke behandeling uniek is en aangepast aan de persoon.

Psychosociaal consult

Je kunt ook voor een psychosociaal consult komen als je dat wilt. In eerste instantie behandel ik en kom ik blokkades en/of onverwerkte emoties tegen. Vanuit die situatie komen we tot een gesprek, en zo kun je tot verandering komen. Hierbij wordt wel een stuk eigen verantwoordelijkheid verwacht.

Behandeling

Een eerste behandeling bevat een korte intake en duurt daarna ongeveer 90 minuten.

De therapie is kortdurend. Twee tot vier behandelingen is het streven, afhankelijk wat er speelt en of je naast de behandelingen ook psychosociale begeleiding wil hebben.

Reacties zijn gesloten.