Contact

Contact

Wil je vooruit geholpen worden op je weg naar balans, en leven en stralen vanuit je eigen Licht en Kracht?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of app of bel … 06-83335518 

Groetjes, Paulien

Contactformulier

Mijn praktijk

Binnen mijn praktijk verbind ik psychosociale therapie met lichaamsgerichte oefeningen (ademhaling, aarden, visualisaties/affirmaties, energetische bescherming). Daarvoor maak ik gebruik van complementaire therapieën: Kinesiologie, Energetische therapie (aura en chakra healing), Acupressuur, Innerlijk kind therapie (Roy Martina) en Sensi therapie, kinder-coaching, Magnetiseren en Voeding.

Op veel krachtplekken in de wereld ben ik geweest en heb ik mij mee verbonden. Waar het uiteindelijk om gaat, is je eigen krachtplek en lichtje te vinden in je eigen hart en je thuis te voelen op aarde en je eigen weg te vinden.

Graag help ik je een stukje op jouw weg.

“Your vision will become clear Only when you can look Into your heart.
Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.” Carl Jung

Praktijk-voor-Complementaire-therapie-en-Psychosociale-begeleiding-groesbeek paulien

De werkwijze in mijn praktijk

Complementaire therapieën

In mijn praktijk werk ik met verschillende complementaire therapieën die de onbalans herstelt, het zelfgenezend vermogen activeert en het bewustzijn stimuleert. Daarnaast kijk ik wat energetisch blokkeert. Ik voel en test met een bio-tensor uit wat er nodig is waardoor elke behandeling uniek is en aangepast aan de persoon.

Psychosociaal consult

Je kunt ook voor een psychosociaal consult komen als je dat wilt. In eerste instantie behandel ik en kom ik blokkades en/of onverwerkte emoties tegen. Vanuit die situatie komen we tot een gesprek, en zo kun je tot verandering komen. Hierbij wordt wel een stuk eigen verantwoordelijkheid verwacht.

Behandeling

Een eerste behandeling bevat een korte intake en duurt daarna ongeveer 90 minuten.

De therapie is kortdurend. Twee tot vier behandelingen is het streven, afhankelijk wat er speelt en of je naast de behandelingen ook psychosociale begeleiding wil hebben.

Reacties zijn gesloten.